εμείς παράγουμε

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΑΣ

Προφίλ Ομίλου

Η ΝIKOLIDAKIS GROUP Α.Ε., είναι μία ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1972 από τον Κωνσταντίνο Νικολιδάκη. Μετά από 40 χρόνια και πλέον εμπειρίας, έχει εξελιχθεί σε μια εταιρία που κατέχει ηγετική θέση στον ελληνικό κατασκευαστικό κλάδο επίπλου, δημιουργώντας τις δικές της μάρκες επίπλων, ανοίγοντας τις δραστηριότητές της σε διεθνές επίπεδο και διατηρώντας τη δέσμευσή της για ποιότητα, αξιοπιστία και καινοτομία.

Η 2η γενιά της οικογένειας, έχει αναλάβει τα ηνία συνδυάζοντας τεχνολογίες αιχμής με την πολύχρονη εμπειρία της εταιρείας, θέτοντας θεμέλια για μελλοντική ανάπτυξη. Χάρη στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής, η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα να καλύψει όλες τις ανάγκες των πελατών μας, σε όλο τον κόσμο, τόσο όσον αφορά τις ποσότητες όσο και τα πρότυπα ποιότητας.

Διεθνής αγορά

Συνεχίζουμε την επιτυχημένη πορεία μας, που καθοδηγείται από το ανήσυχο πνεύμα μας, μέσω της εξερεύνησης νέων δρόμων και αγορών, που στόχο έχουν την διεύρυνση της διεθνούς μας διαδρομής. Με δυναμικότητα παραγωγής πάνω από 200 κουζίνες ημερησίως και ένα παγκόσμιο δίκτυο με περισσότερους από 300 εμπόρους λιανικής πώλησης, η NIKOLIDAKIS GROUP Α.Ε. δραστηριοποιείται στις παρακάτω χώρες:

 • Λιβύη
 • Γκάνα
 • Ιράκ
 • Ιράν
 • Κύπρος
 • Βουλγαρία
 • Αιθιοπία
 • Σ.Αραβία
 • Κουβέιτ
 • Λίβανος
 • Τουρκία
 • Καναδάς
 • Ρουμανία
 • Κένυα
 • Σουηδία
 • ΗΠΑ
 • Ντουμπάι
 • Άμπ.Ντάμπι
 • Φιλιππίνες

Σε αριθμούς

πωλήσεις λιανικής

κουζίνες ανά ημέρα

%

διεθνής δείκτης

Η αποστολή
& το όραμά μας

Να δημιουργούμε προϊόντα κορυφαίας ποιότητας προσφέροντας λειτουργικές λύσεις για το σπίτι που θα φιλοξενεί πολύτιμες οικογενειακές στιγμές. Τα έπιπλα, το κέντρο κάθε σπιτιού.

Οικογενειακός
προσανατολισμός

Η NIKOLIDAKIS GROUP είναι οικογενειακή επιχείρηση. Θεωρούμε τους ανθρώπους μας μέρος της οικογένειάς μας και την εταιρεία μέρος της ταυτότητάς της οικογένειάς μας. Για τον λόγο αυτό έχουμε δεσμευτεί να κατασκευάζουμε προϊόντα που θα διευκολύνουν τη ζωή κάθε οικογένειας. Έτσι αποτελούν την πρώτη επιλογή για χιλιάδες οικογένειες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ποιότητα & προσωπική φροντίδα

Εμείς προσωπικά συμμετέχουν σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας. Από τις πρώτες ύλες έως το φινίρισμα. Τα προϊόντα ελέγχονται και παρακολουθούνται προσεκτικά, ώστε να διασφαλίζεται ότι συμμορφώνονται με τα διεθνή και εταιρικά πρότυπα, σχετικά με την αισθητική, την αντοχή και την ασφάλειά τους.

φτάνουμε στο επιθυμητό και στη συνέχεια  το διαδίδουμε

Τεχνολογία
& καινοτομία

Η σύγχρονη κατασκευή απορρέει από τα σύγχρονα μηχανήματά μας. Στη NIKOLIDAKIS GROUP χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε εξοπλισμό και λογισμικό, και δεν φοβόμαστε να εισάγουμε καινοτόμες διαδικασίες στις εγκαταστάσεις παραγωγής μας, προκειμένου να διασφαλίζεται η ποιότητα των προϊόντων μας και η ασφάλεια των εργαζομένων μας.

Συνεχής βελτίωση

Επιδιώκουμε τη συνεχή βελτίωση της εταιρίας και με το ίδιο πνεύμα παρέχουμε στους συνεργάτες μας σεμινάρια σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις εγκαταστάσεις του ομίλου μας. Οι συναντήσεις αυτές πραγματοποιούνται για να παρέχουμε στους εταίρους μας, την δυνατότητα να γνωρίσουν σε βάθος τα προϊόντα μας. Με αυτό τον τρόπο οι εταίροι μας είναι σε θέση να προωθούν τα προϊόντα μας πιο αποτελεσματικά και να αποκτούν πολύτιμες πληροφορίες.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ημερήσια παραγωγή
μονταρισμένες κουζίνες
ντουλάπες
στοιχεία μελαμίνης
ειδικά στοιχεία μελαμίνης

Η ιδιόκτητη παραγωγική μονάδα στη Θήβα, είναι εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα παραγωγής που εγγυώνται την υψηλή ποιότητα επίπλων. Το εργοστάσιο στη Θήβα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της παραγωγής των δικών μας εμπορικών σημάτων, αλλά και του συνόλου των παραγγελιών που λαμβάνουμε από τους συνεργάτες και τους πελάτες μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Οι εγκαταστάσεις παραγωγής μας σε καθημερινή βάση είναι σε θέση να παράγουν πάνω από 150 μονταρισμένες κουζίνες, 100 ντουλάπες, 11.000 στοιχεία μελαμίνη και 4.000 ειδικά στοιχεία μελαμίνης. Σε αυτό το πλαίσιο, η NIKOLIDAKIS Group μπορεί να αναλαμβάνει παραγγελίες μεγάλης κλίμακας σε σταθερή βάση και έχει την υποδομή για την παροχή υπηρεσιών από το στάδιο του σχεδιασμού έως στο στάδιο τελικής επεξεργασίας και συναρμολόγησης. Το έμπειρο προσωπικό μας επιβλέπει και παρακολουθεί κάθε φάση, ώστε να διασφαλίσουμε ότι κάθε προϊόν που παραδίδεται στους συνεργάτες ή τους πελάτες μας είναι άρτιο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Οι πελάτες και οι συνεργάτες μέσω του δικτύου μας, προμηθεύουν με τα προϊόντα μας στους τελικούς καταναλωτές. Εκτιμούμε τις μακροχρόνιες σχέσεις που έχουμε οικοδομήσει και επειδή μπαίνουμε στην αγορά λιανικής, ενημερώνουμε και αναβαθμίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας.

Οι πελάτες της NIKOLIDAKIS GROUP, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, επωφελούνται από τις τεχνολογικά προηγμένες εφαρμογές εξυπηρέτησης πελατών μας, καθώς και από το έμπειρο προσωπικό με το οποίο μπορούν να επικοινωνήσουν για να τους εξυπηρετήσει. Προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να παρακολουθούν τις παραγγελίες τους μέσω του διαδικτύου. Επιπλέον, παρέχουμε στους συνεργάτες μας, εργαλεία ελεύθερου λογισμικού για προσαρμόζουν και να σχεδιάζουν συρόμενες πόρτες Optimal.

Η διαδικασία μεταφοράς εξετάζεται αυστηρά, μεριμνώντας πάντα για την άριστη κατάσταση παράδοσης. Ως εκ τούτου, επενδύσαμε σε ένα σύστημα συσκευασίας και έχουμε εκπαιδεύσει το υπεύθυνο προσωπικό, προκειμένου να είναι ασφαλής η παράδοση των προϊόντων μας σε όλο τον κόσμο.

ΕΔΡΑ

Περιοχή Χαραϊντίνι - Θήβα
Τ.Κ. 322 00
Τ.Θ. ΘΥΡΙΔΑ 167
τ. +30 22620 81440-1
φ. +30 22620 81442
info@nikolidakisgroup.gr