NIKOLIDAKIS GROUP
Τα προϊόντα μας
Centro
Optimal
Προϊόντα Ιδιωτικής Ετικέτας NIKOLIDAKIS GROUP
ΚΟΥΖΙΝΑ
NIKOLIDAKIS GROUP
ΝΤΟΥΛΑΠΑ
SMART SYSTEM
FLAT PACK ΚΟΥΖΙΝΑ
Παραγωγή για λογαριασμό τρίτων
ΕΠΑΝΕΚ Ψηφιακό Άλμα
ΕΠΑΝΕΚ Ψηφιακό Άλμα
Η NIKOLIDAKIS GROUP Α.Ε. έχει δημιουργήσει το δικό της εμπορικό σήμα, ξεκινώντας με το Centro Kitchen το 2007, όπου έχει στόχο τη μεταφορά της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας, που αποκτήθηκε μετά από 40 έτη σε B2B δραστηριότητες, στη λιανική αγορά. Η εταιρεία έχει διαμορφώσει ένα δίκτυο συνεργατών που φέρουν την επίσημη επωνυμία Centro, το οποίο αυξάνεται σταθερά. Καλύπτοντας όλα τα στάδια της αγοράς επίπλων (ιδέα, σχεδιασμό, παραγωγή, συναρμολόγηση, B2B, λιανικό εμπόριο) η NIKOLIDAKIS GROUP αποκτά οφέλη οικονομικής κλίμακας και μπορεί να προσφέρει μια εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής, custom made λύσεων, και εγγύησεις πρώτων υλών.
Η CENTRO χρησιμοποιεί αυτοματοποιημένα συστήματα παραγωγής για την κατασκευή κουζινών. Με τη βοήθεια των νέων μηχανημάτων για την ακριβή τοποθέτηση βιδών και αξεσουάρ, παραδίδει την καλύτερη δυνατή επιλογή στις προσυναρμολογημένες κουζίνες. Σήμερα η Centro, με παγκόσμια παρουσία σε 12 χώρες αριθμεί περισσότερα από 25 σημεία πώλησης στην Ελλάδα και πάνω από 10 σε όλο τον κόσμο. CENTRO ΚΟΥΖΙΝΑ
Πάντα με στόχο την επέκταση των δραστηριοτήτων και του χαρτοφυλακίου μας, δημιουργήσαμε την ντουλάπα: Optimal. Όραμα και στόχος μας είναι η εξατομίκευση, η αξιοπιστία και ο βέλτιστος σχεδιασμός. Με έναυσμά μας αυτά, έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ποιοτικές λύσεις που ταιριάζουν σε κάθε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο. Σχεδιάσαμε τις Οptimal ντουλάπες, ώστε να πορεύονται βάσει δύο στόχων: την τελειότητα και την μοναδικότητα. Η τελειότητα αφορά την κατασκευή, τα υλικά, τη λειτουργικότητα και την αισθητική, έτσι ώστε να αποτελεί μια βέλτιστη και αξιόπιστη επιλογή για κάθε χρήση. Η μοναδικότητα, συνεπάγεται ευελιξία, σε custom made τυποποιημένα στοιχεία και στην ποικιλία των χρωμάτων και των σχεδίων, έτσι ώστε κάθε σπίτι, γραφείο ή επιχείρηση να μπορεί να δημιουργήσει τη σύνθεση που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες τους.
Όπως πάντα, έχουμε επιλέξει μηχανισμούς κορυφαίας ποιότητας για αθόρυβη λειτουργία και σταθερότητα, ακόμα και σε περιπτώσεις συχνή χρήση. Σχεδιάσαμε σύγχρονες επιλογές εξαιρετικής αισθητικής αξίας και διαμορφώνουμε λύσεις που μπορούν να δημιουργήσουν άπειρους συνδυασμούς, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να κάνετε κανέναν συμβιβασμό, που αφορά τον σχεδιασμό και την εργονομία. CENTRO ΝΤΟΥΛΑΠΑ
ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΙΚΕΤΑ
Εκτός από τα δικά μας εμπορικά σήματα, η NIKOLIDAKIS GROUP συνεχίζει την αρχική δραστηριότητά της, να κατασκευάζει ντουλάπια κουζίνας ή ντουλάπες μέσω του ομώνυμου εργοστασίου της: Τα ιδιωτικής ετικέτας προϊόντα μας περιλαμβάνουν τους περισσότερους από τους Centro & Optimal κωδικούς προϊόντων, και αποτελούν την ιδανική λύση για τον καθένα που χρειάζεται μεγάλες ποσότητες εμπορευμάτων ή προϊόντα που αφορούν τη λιανική πώληση επίπλων.
Τα προϊόντα της NIKOLIDAKIS GROUP συνδυάζουν τηn αισθητικής αξίας της ομάδας των σχεδιαστών μας, με την εμπειρία της οικογένειας Νικολιδάκη και τη ποιότητα, που καθορίζει κάθε προϊόν που φεύγει από τα γραφεία μας.
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Ο ξενοδοχειακός εξοπλισμός είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο της NIKOLIDAKIS GROUP. Η αφοσιωμένη ομάδα μας δημιουργεί συνθέσεις ή έπιπλα κατόπιν παραγγελίας για μικρά ή μεγάλα ξενοδοχεία και θέρετρα. Συνεργαζόμαστε με αρχιτέκτονες, διακοσμητές και τους ιδιοκτήτες προκειμένου να βρούμε τον τέλειο συνδυασμό υλικών, χρωμάτων και συνθέσεων για τις εξειδικευμένες ανάγκες και απαιτήσεις σας.
Όποια και αν είναι τα στάδια του έργου, το εμπορικό σήμα NIKOLIDAKIS GROUP Α.Ε. χαρακτηρίζει τις υπηρεσίες που παρέχονται από τις εξειδικευμένες ομάδες μας. Αυτό το διακριτικό σήμα δεν έχει ανάγκη από μια ετικέτα. Αλλά παρ'όλα αυτά τη σφραγίδα μας, είναι ακριβώς αυτό που αναζητούν οι ξενοδόχοι και οι αρχιτέκτονες, όταν καλούν τη Nikolidakis Group για να αναλάβει, να μελετήσει, να αναπτύξει, να παράγει και να εγκαταστήσει τα έπιπλα που χρειάζονται.
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΡΙΤΩΝ
Στη διάρκεια των τελευταίων ετών, η εταιρεία έχει αναλάβει την παραγωγή μια μεγάλη ποικιλία επίπλων & προϊόντων, για λογαριασμό τρίτων. Αυτές οι συνεργασίες είναι το αποτέλεσμα της αξιοπιστίας και της απόδοσης που χαρακτηρίζουν τη NIKOLIDAKIS GROUP σε ολόκληρη τη μακρόχρονη πορεία της, αλλά και λόγω των εγκαταστάσεών της, όπου μπορούν να ανταποκριθούν εγκαίρως στην αυξημένη ζήτηση. Το όνομα της οικογένειας και η εξαιρετική φήμη μας στην αγορά, εγγυάται το καλό αποτέλεσμα, στην οικοδόμηση εταιρικών σχέσεων και σχέσεων εμπιστοσύνης.
Η γκάμα των προϊόντων που παράγονται για λογαριασμό τρίτων περιλαμβάνει ενδεικτικά:
  • Ντουλάπες
  • Γραφεία
  • Βιβλιοθήκες
  • Συρτάρια